Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Lars Meurs

Ambitieuze Planeconoom & Adviseur Gebiedsontwikkeling bij PAS bv

Lars Meurs is Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Tijdens zijn studie is zijn affiniteit voor planologie en gebiedsontwikkeling verder gegroeid. Lars is bij PAS bv begonnen met een meeloopstage en heeft ook zijn afstudeeronderzoek hier gedaan. Hier heeft hij zijn interesse voor het financiële aspect ontwikkeld. Na zijn opleiding is hij meteen bij PAS aan de slag gegaan. Hij is een enthousiaste, ambitieuze adviseur die veel ervaring opdoet in de planeconomie en gebiedsontwikkeling, de vakgebieden waarin PAS bv excelleert. Lars is communicatief vaardig, werkt goed samen, leergierig en heeft een proactieve werkhouding.

Opleiding

Lars is afgestudeerd aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Hij heeft de bachelor Geografie, planologie en Milieu volbracht. Vervolgens heeft hij met succes zijn master Spatial Planning City Water Climate Change afgerond. Tijdens zijn master heeft hij de verdieping vastgoedontwikkeling en bestuursrecht genoten. Zijn interesses liggen bij zowel bij het financiële en het duurzame aspect van gebiedsontwikkeling en grondzaken. Tijdens zijn opleiding heeft hij bewust gekozen voor de focus duurzaamheid binnen stedelijke ontwikkeling. In zijn scriptie heeft hij dan ook onderzoek gedaan naar het duurzaamheids- en verdichtingsvraagstuk in binnenstedelijk gebied.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Inmiddels is Lars als fulltime adviseur betrokken bij verscheidene projecten en leert hij veel. Hij werkt nauw samen met collega’s aan adviesklussen zoals gebiedsverkenningen voor woningbouwlocaties, het herzien van grondexploitaties en grondprijsadviezen. Hiermee verdiept hij zichzelf steeds meer in het vakgebied planeconomie en gebiedsontwikkeling en zal hij zichzelf ontwikkelen tot volwaardig adviseur. Om ook in deze corona tijd zo goed mogelijk samen te werken betrekt Lars vaak zijn collega’s in het werk om zoveel mogelijk informatie en kennis te delen.

Adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling Lars Meurs inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Gebiedsontwikkeling Adviseur gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 30 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Lars Meurs 2024

Home > Ons team > Lars Meurs