Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Lars Meurs

Home > Ons team > Lars Meurs

Ambitieuze Planeconoom & Adviseur Gebiedsontwikkeling bij PAS bv

Lars Meurs is Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Hij is hier begonnen met een meeloopstage. Daarnaast zal hij zijn afstudeerstage ook bij PAS bv afwerken. Lars is een leergierige, ambitieuze adviseur die veel ervaring opdoet in de planeconomie en gebiedsontwikkeling. In korte tijd heeft hij al de nodige ervaring opgedaan en een goed inzicht gekregen in de vakgebieden waarin PAS bv excelleert.

Zijn interesses liggen bij zowel de gebiedsontwikkeling, waar hij in zijn studie veel te maken heeft, als in de planeconomie. Dit laatste is nieuw maar een mooie uitdaging die hij graag met beide handen aanpakt.

Opleiding

Lars heeft de Bachelor Geografie, Planologie en Milieu genoten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Momenteel volgt hij daar de Master Spatial Planning City Water and Climate Change, gecomplimenteerd met verdieping in Bestuursrecht en Real Estate Development. Hij gaat dit jaar afstuderen en schrijft zijn masterscriptie ook bij PAS bv.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Lars doet zowel zijn meeloopstage als zijn afstudeerstage bij PAS bv. Hij wordt bij zoveel mogelijk projecten betrokken om zijn opleidingstraject zo vruchtbaar mogelijk te maken. Hij kijkt en werkt mee aan allerlei projecten met betrekking tot gebiedsontwikkeling, projectmanagement en planeconomie. Vanaf oktober focust hij zich op zijn masterscriptie en werkt tussendoor mee aan allerlei opdrachten met betrekking tot planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Planeconoom of Gebiedsontwikkeling Adviseur inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Gebiedsontwikkeling Adviseur gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 30 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Lars Meurs PAS bv