ENTHOUSIASTE EN ANALYTISCHE ADVISEUR PLANECONOMIE & GEBIEDSONTWIKKELING

Lars Paulussen is een optimistisch en enthousiast persoon met een gezonde dosis humor. Hij zorgt niet alleen voor een glimlach maar houdt er ook van zich te verdiepen in ingewikkelde vraagstukken. Lars heeft een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Dankzij zijn uitgebreide werkervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling weet hij iedere keer met innovatieve oplossingen te komen.

Opleiding

Lars heeft in 1995 met succes de studie Planologie afgerond aan de NHTV Tilburg. Later heeft hij de Post HBO opleiding Vastgoedmanagement en Ontwikkeling (NOVAM) succesvol afgerond.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Lars is al sinds midden jaren 90 actief in planeconomie en gebiedsontwikkeling. Zo was hij als plancoördinator bij het  Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam betrokken bij diverse ontwikkelprojecten, binnenstedelijke stadsvernieuwing en uitleggebieden. Vervolgens is Lars in dienst getreden bij Bouwfonds (BPD) in Eindhoven als Ontwikkelingsmanager Conceptteam. Hier was hij mede verantwoordelijk voor het “in de grondverf zetten” van nieuwe ontwikkelproposities naar realiseerbare projectconcepten. In zijn tijd bij Oranjewoud (tegenwoordig Antea) was hij werkzaam als Manager Vastgoedadvies en Legal. Als zelfstandig adviseur bij 1KM³-advies adviseerde hij diverse opdrachtgevers op het gebied van planeconomie en vastgoedeconomie. Tot slot was hij bij Stichting Wooninc. Eindhoven werkzaam als Projectcontroller Vastgoed waarbij hij een coördinerende rol had in diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten en adviseerde hij hierover richting het Bestuur en de RvC van Wooninc. Begin 2018 maakte Lars de overstap naar PAS bv om te werken als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling is Lars namens PAS bv betrokken bij uiteenlopende projecten. Hierbij verzorgt hij de herziening van grond- en vastgoedexploitaties, stelt hij marktanalyses op, voert hij second-opinions uit, maakt hij berekeningen op het gebied van residuele grondwaardes en zet hij risicomanagement op. Tot slot verzorgt hij strategische advisering ten aanzien van gebiedsontwikkelingsprojecten en samenwerkingsvormen. Hij weet hierbij ingewikkelde vraagstukken op te lossen waarbij hij gebruik maakt van zijn sterk analyserend vermogen en zijn uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedeconomie en project- en conceptontwikkeling. Lars is u graag van dienst op het gebied van vastgoedexploitaties, grondexploitaties, integrale gebiedsexploitaties en contractvorming.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Lars Paulussen inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Lars Paulussen PAS bv

Home > Ons team > Lars Paulussen