Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Lex Ridderikhoff

ENTHOUSIASTE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Sinds september 2022 is Lex Ridderikhoff werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Lex is een leergierig en hardwerkend persoon, die zowel in teamverband als individueel uitstekend uit de voeten kan. Zijn analytisch vermogen en de kwaliteit om kritische vragen te stellen, kunnen elk project vooruit helpen.

In zijn vrije tijd speelt Lex saxofoon in de Indigo bigband in Nieuwegein en bezoekt hij graag concerten. Daarnaast is hij culinair aangelegd, hij heeft interesse in menig keuken. Koken is zijn creatieve uitlaatklep en probeert hij allerlei gerechten uit.

Opleiding

Tijdens zijn bachelor Sociale Geografie en Planologie en zijn master Human Geography aan de universiteit Utrecht heeft hij kennis opgedaan van allerlei aspecten binnen de stads- en economische geografie. Daarnaast heeft hij ook enige ervaring met betrekking tot vastgoed opgedaan. Met name de wisselwerking tussen economie en ruimtelijk gebruik was een aspect dat Lex enorm intrigreerde. Deze kennis en interesse combineert hij nu bij zijn werkzaamheden bij PAS bv.

werkervaring

Als junior planeconoom gaat Lex de interne planeconomen opleiding bij PAS bv volgen. Dit richt zich op het beheersen van de basisvaardigheden van planeconomie. Daarnaast zal hij werkzaam zijn bij enkele gemeente om praktische ervaringen op dit vakgebied op te doen.

Lex Ridderikhoff inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Lex Ridderikhoff 2024

Home > Ons team > Lex Ridderikhoff