ADVISEUR MANON DEKKER

BEHULPZAME ADVISEUR MANON DEKKER

Manon Dekker is sinds februari 2024 begonnen als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Haar enthousiaste, leergierige en behulpzame karakter maken haar een perfecte fit voor de dynamische werkomgeving van PAS bv, waar het streven naar uitmuntendheid centraal staat. Woonachtig in Rotterdam, geniet Manon ervan om in het weekend de stad te verkennen en nieuwe hotspots te ontdekken, wat haar lokale kennis en verbondenheid met de stad benadrukt.

Opleiding

Manon heeft Vastgoed en Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ze een diepgaande kennis heeft opgedaan op het gebied van bouwkunde, financiën, gebieds- en projectontwikkeling. Haar educatieve reis omvatte een meewerkstage bij een makelaar in Rotterdam en een afstudeerstage bij een bouwende projectontwikkelaar, waar ze zich verdiepte in de nieuwe stadionontwikkeling van Excelsior Rotterdam, met specifieke aandacht voor het commerciële en maatschappelijke gedeelte. Bovendien heeft ze haar expertise uitgebreid door de minor projectontwikkeling te volgen.

Werkervaring

Manons praktische ervaring is rijk en divers. Tijdens haar meewerkstage bij een makelaar kreeg ze inzicht in de vastgoedmarkt van Rotterdam, terwijl haar afstudeerstage bij een projectontwikkelaar haar de kans bood om onderzoek te doen naar significante stedelijke ontwikkelingsprojecten. Dit onderzoek naar de stadionontwikkeling van Excelsior Rotterdam heeft niet alleen haar analytische vaardigheden aangescherpt maar ook haar begrip van de complexiteit van grote vastgoedprojecten vergroot.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Bij PAS bv staat Manon aan de start van haar traineeship in planeconomie en gebiedsontwikkeling. Gedurende dit traject zal ze werken met diverse opdrachtgevers, waarbij haar focus ligt op het opstellen van grondexploitaties, het uitvoeren van haalbaarheidsstudies en het verrichten van marktonderzoeken. Deze rol biedt haar de unieke kans om haar theoretische kennis toe te passen in de praktijk en bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame en leefbare stedelijke gebieden.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Manon Dekker inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Manon Dekker

Home > Ons team > Adviseur Manon Dekker