CREATIVE ADVISEUR MARTIJN MEEUWSEN

ADVISEUR MARTIJN MEEUWSEN

Martijn Meeuwsen is sinds juni 2023 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Martijn is een sociaal vaardig, enthousiast en creatief persoon, met brede algemene kennis. Deze heeft hij opgedaan tijdens zijn opleiding en eerdere werkervaring. Hij is hardwerkend, leergierig, kritisch, maar ook altijd in voor een praatje. In zijn vrije tijd houdt Martijn zich bezig met het maken van muziek, sport en genieten van het leven.

Opleiding

Martijn heeft de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. Tijdens deze HBO Bachelor opleiding gingen zijn interesses vooral uit naar onderdelen als project- en gebiedsontwikkeling. Hij heeft dan ook de Minor ‘Projectontwikkeling in Vastgoed’ gevolgd. Door middel van zijn afstudeeronderzoek naar ‘Het Kustpact en de ontwikkelpotentie van recreatievastgoed in Zeeland’ is hij sinds maart 2023 afgestudeerd aan deze opleiding.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Gedurende zijn opleiding heeft Martijn kennis en ervaring opgedaan bij een verhuurmakelaar en een vastgoedadviesbureau. Hierdoor heeft hij ervaring in het opstellen van adviesrapporten, contracten en taxaties. Martijn houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Adviseur Martijn Meeuwsen

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Martijn gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Martijn inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Martijn Meeuwsen