BEHULPZAME EN ENTHOUSIASTE PLANECONOOM

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Merel Hovius

Merel Hovius is sinds september 2023 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Merel is een enthousiast en behulpzaam persoon met oog voor detail. De interesse voor gebiedsontwikkeling is ontstaan tijdens haar studie. Haar interesse gaat voornamelijk uit naar de financiële aspecten.

Opleiding:

Tijdens haar minor Real Estate Economics and Finance is de interesse voor vastgoed en gebiedsontwikkeling ontstaan. Daarom heeft ze gekozen voor een master opleiding in deze richting, namelijk Spatial, Transport and Environmental Economics. Ze volgde hierbij specialisaties in de richting van Real Estate Economics and Finance en Regional and Urban Economics. Naast haar studie heeft ze gewerkt als werkstudent op een finance afdeling, om meer financiële kennis op te doen.

Werkzaamheden:

Merel houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling. Weten waar het traineetraject uit bestaat? Lees het hier!

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Merel voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Merel Hovius

Home > Ons team > Merel Hovius