Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Roy van de Velden

Analytische en doortastende Planeconoom met een kritisch oog

Roy van de Velden is sinds april 2021 werkzaam bij PAS bv als adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling. Vanaf jongs af aan bleek hij al gevoel te hebben voor het werken met cijfers. Tijdens zijn studieperiode aan de Universiteit Utrecht merkte Roy interesse te hebben voor onderwerpen die zich op het snijvlak bevinden tussen ruimte en economie. Zijn afstudeeronderzoek ging over het effect van regionaal economische diversiteit op werkloosheid. Na zijn opleiding is hij als adviseur plan- en vastgoedeconomie begonnen bij bbn adviseurs. Hier heeft hij kennis kunnen maken met het vakgebied en ervaring op kunnen doen.

Wat Roy kenmerkt op professioneel gebied is zijn analytische en kritische kijk op zaken en dat hij zich ergens volledig in vast kan bijten. Daarnaast gaat hij secuur te werk, is hij een teamplayer maar kan hij ook goed zelfstandig werken. In zijn vrije tijd bokst hij graag en doet hij aan wandelen en voetballen. Daarnaast houdt hij van gezelligheid en kan hij genieten van het spelen van bordspellen en het kijken naar series.

Opleiding

Roy heeft een Bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn bachelor heeft hij een grote minor Geografie gevolgd. Vervolgens heeft hij een Master Economische Geografie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Bij zijn vorige werkgever heeft hij cursussen afgerond op het gebied van schrijfvaardigheid, adviesvaardigheden en de nieuwe omgevingswet.

Werkzaamheden

Roy volgt een interne opleiding aan de PAS-academy en gaat zich binnen PAS bv bezig houden met verschillende werkzaamheden. Zo heeft hij bijvoorbeeld ervaring met grondexploitaties en het actualiseren daarvan, scenariostudies, haalbaarheidsanalyses, marktonderzoeken, vastgoedexploitaties, kostprijsdekkende huurberekeningen, residuele grondwaardeberekeningen en het bouwen van dashboards en dynamische rekenmodellen.

Bij zijn vorige werkgever heeft hij op opdrachtbasis namens verschillende gemeenten en commerciële partijen gewerkt. Zo is hij bekend met de belangen van verschillende partijen.

 

Planeconoom & Adviseur Gebiedsontwikkeling Roy van Velden inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Roy van de Velden

Home > Ons team > Roy van de Velden