LEERGIERIGE ADVISEUR STEFAN DAMAN

ADVISEUR STEFAN DAMAN

Sinds juni 2023 is Stefan Daman werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Stefan is een hardwerkende, gestructureerde en leergierige planeconoom. In zijn vrije tijd houdt hij van sporten (voetbal, fitness, wintersporten), en leuke dingen ondernemen met vrienden.

Opleiding

Studie: Hogeschool van Amsterdam, studie Built Environment afstudeerrichting Stedenbouw.

Voor mijn afstudeeronderzoek was er vanuit de HvA de opdracht om Holendrecht te verbeteren en te verdichten met minimaal 1000 nieuwe woningen. Hierbij heb ik een onderzoek gedaan naar hoe de menselijke maat invloed kan hebben op de leefbaarheid in de openbare ruimte. Aan de hand van dit onderzoek ontstonden er ontwerpuitgangspunten die zijn toegepast op de locatie Holendrecht.

Geleerd: individueel te werken, maar ook in teamverband. Veel ontwerpkennis verkregen van stedelijke ontwikkelingen met oog voor detail.

Adviseur Stefan Daman

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Binnen PAS bv bezig met het Traineeship Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject word ik opgeleid tot een volwaardig adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Tijdens mijn derdejaars stage bij architectenbureau Studio Prototype heb ik meegewerkt tijdens de ontwerpfase van appartementencomplexen, villa’s en tuinen. Hierdoor heb ik veel ontwerpkennis verkregen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Stefan inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Stefan Daman