Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Tim Dijkhuijs

KRITISCHE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Adviseur Tim Dijkhuis

Tim Dijkhuijs is sinds september 2022 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Tim is een sociaal vaardig en leergierig persoon, met brede algemene kennis. Deze heeft hij opgedaan tijdens zijn opleidingen en eerdere werkervaring. Hij is iemand met veel doorzettingsvermogen, een kritische blik op zaken, maar dit alles ook zeker met humor. In zijn vrije tijd is Tim regelmatig te vinden op scouting en in de bergen.

Opleiding

Tim heeft allereerst de Bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Tijdens deze Bachelor opleiding gingen zijn interesses vooral uit naar onderdelen als gebieds- en projectontwikkeling. Door middel van zijn afstudeeronderzoek naar ‘De invloed van de Coronacrisis op de woonvoorkeuren in Den Haag’ is hij sinds september 2021 afgestudeerd aan deze opleiding. Hierna heeft Tim de Master Human Geography met een focus op Daily Life & Urban Spaces gevolgd, wederom aan de Universiteit Utrecht. Hier lag zijn focus om de transport geografie met een afstudeeronderzoek naar de bereidheid van bewoners van drie grootstedelijke gebieden om gebruik te maken van een gedeelde zelfrijdende auto of het hebben van een zelfrijdende auto. Met dit onderzoek is hij in juli 2022 afgestudeerd.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Gedurende zijn opleiding heeft Tim kennis en ervaring opgedaan in het doen van onderzoek. Hierdoor heeft hij ervaring in het opstellen van adviesrapporten, referentiestudies en onderzoeksrapporten. Tim houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Tim gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Tim Dijkhuijs inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Tim Dijkhuijs