Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Tim Hafkamp

CREATIVE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Adviseur Tim Hafkamp

Tim Hafkamp is sinds maart 2023 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Tim is een sociaal vaardig, creatief en communicatief sterk persoon met een brede algemene kennis, opgedaan door opleiding en eerdere werkervaring. Daarnaast is hij leergierig, hardwerkend en perfectionistisch. Naast werken houdt hij van een feestje en de voetbal.

Opleiding

Tijdens zijn opleiding Vastgoedkunde gingen zijn interesses uit naar gebieds- en projectontwikkeling met de focus op duurzaamheid. Hij heeft dan ook de Minor Circulaire Economie met de focus op vastgoed afgerond. Door middel van zijn afstudeeronderzoek ‘Selectiemodel Brownfields’ is hij sinds februari 2022 afgestudeerd aan deze opleiding.

Werkervaring

Tijdens zijn opleiding heeft Tim kennis en ervaring opgedaan bij een projectontwikkelaar en een bouwbedrijf. Hierdoor heeft hij ervaring in het opstellen van adviesrapporten, referentiestudies en haalbaarheidsanalyses. Tim houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Tim gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Tim inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Tim Hafkamp