Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Wesley van der Velden

GEDREVEN EN EMPATISCHE ADVISEUR WESLEY VAN DER VELDEN

Wesley van der Velden is sinds mei 2024 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Wesley is een gedreven, empathisch en perfectionistisch persoon met passie voor complexe vraagstukken met betrekking tot gebiedsontwikkeling. Hierbij vindt hij het belangrijk om de mens samen met de omgeving centraal te zetten om de leefbaarheid van een gebied te bevorderen.

Opleiding

Wesley heeft de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Zijn opleiding omvatte een breed scala aan verschillende vastgoed gerelateerde onderwerpen, maar zijn passie ligt bij gebiedsontwikkeling. Gedurende de opleiding heeft hij in groepsverband aan verschillende projecten gewerkt met betrekking tot gebiedsontwikkeling. Hierbij heeft hij naast een passie ook een goede basiskennis opgedaan voor het financiële aspect van gebiedsontwikkeling. Het afstudeeronderzoek waarmee hij de opleiding heeft afgesloten was gericht op hoe het commerciële vastgoed inspeelt op de bedrijvigheid in de omgeving/campus van een Universitair Medisch Centrum.

Werkzaamheden

Gedurende zijn opleiding heeft Wesley werkervaring opgedaan doormiddel van een meewerkstage bij een woningcorporatie. Hier hield hij zich bezig met verschillende leerdoelen die betrekking hebben op onder andere het uitvoeren van een haalbaarheidsanalyse voor een herontwikkeling, de MJOB en MJIB analyseren en inzichtelijk maken en een planning opstellen voor de verduurzaming van installaties. Binnen PAS bv zal hij zich nu bezighouden met de verdere ontwikkeling tot planeconoom door het volgen van het interne traineeship traject.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Wesley van der Velden inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Wesley van der Velden

Home > Ons team > Wesley van der Velden