CHIEF HAPPINESS OFFICER BALOE

KWISPELLENDE, BLAFFENDE EN SCHATTIGE CHO

Baloe is sinds juli 2022 de trotse Chief Happiness Officer (CHO) bij PAS bv. Haar belangrijkste taken zijn kwispelen op kantoor, iedereen blij maken, blaffen, spelen en rondjes lopen met alle medewerkers. Kortom, Baloe zorgt voor een dagelijkse dosis vrolijkheid en energie!

Kenmerkend voor Baloe is haar onweerstaanbare schattigheid en altijd blije karakter. Ze brengt een glimlach op het gezicht van iedereen die haar ontmoet. In haar vrije tijd geniet Baloe van lange wandelingen en speelt ze graag met haar favoriete speeltjes, vooral haar knalgele bal waar ze geen genoeg van kan krijgen.

Opleiding

Baloe heeft haar basisopleiding gevolgd in puppytraining, waar ze leerde om zich netjes te gedragen, basiscommando’s te volgen en vriendelijk met mensen en andere dieren om te gaan. Haar diploma “Cum Laude Kwispel” hangt trots aan de muur van haar mand. Deze training heeft haar uitstekend voorbereid op haar rol als CHO, waar ze dagelijks haar sociale vaardigheden inzet om de werksfeer te verbeteren.

Werkzaamheden Chief Happiness Officer

Als Chief Happiness Officer bij PAS bv heeft Baloe een belangrijke rol in het welzijn van de medewerkers. Haar dagelijkse activiteiten bestaan uit het langsgaan bij iedereen op kantoor om geaaid te worden en ervoor te zorgen dat niemand een knuffel tekort komt. Tijdens de lunch verzamelt Baloe alle collega’s om een verfrissend rondje buiten te lopen, waarbij ze met haar enthousiasme iedereen motiveert om even de benen te strekken.

Daarnaast zorgt Baloe voor een constante vrolijke sfeer binnen PAS bv. Haar speelse aanwezigheid en onuitputtelijke energie maken elke werkdag een stukje leuker en lichter. Haar empathische aard en speelse karakter maken haar een onmisbare kracht binnen het team.

Baloe neemt ook deel aan interne trainingssessies bij PAS bv, waar ze nieuwe trucjes leert en haar vaardigheden verder ontwikkelt. Haar aanwezigheid draagt bij aan een positieve en productieve werkomgeving, wat haar een onmisbare CHO maakt.

Chief Happiness Officer Baloe inhuren voor uw project?

Hoewel Baloe niet in te huren is, ontvangt ze bezoekers met open poten en een kwispelende staart. Als u bij ons op kantoor langskomt, staat Baloe klaar om met u kennis te maken. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich meteen welkom voelt en draagt bij aan de vrolijke en gastvrije sfeer van PAS bv. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten. Kom langs bij ons op kantoor en maak kennis met Baloe!

CHO Chief Happiness Officer Baloe

Home > Ons team > Chief Happiness Officer Baloe