Office manager en management assistent Elvira van Alfen

ENTHOUSIASTE EN BEHULPZAME MANAGEMENT ASSISTENT ELVIRA

Ik ben Office manager/Management assistent bij PAS bv.  In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bordspellen te spelen, om te koken en ga ik graag naar de bioscoop.

Opleiding

Ik heb bij diverse horeca gelegenheden gewerkt, zoals hotels, conferentiecentra, trainingslocaties en restaurants. Daar heb ik veel geleerd over het regelen van operationele zaken, het faciliteren van vergaderingen en cursussen, en het onderhouden van panden.

Werkervaring

Ik heb een vrij diverse baan bij PAS bv waarin ik het management ondersteun met taken, zorg draag voor ons prachtige pand en collega’s help met diverse operationele taken.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Office manager en manager assistent Elvira van Alfen

Home > Ons team > Office manager en management assistent Elvira van Alfen