Nieuws & blogslogo PROVADA
PAS bv PROVADA

Lees in deze nieuwsflits het programma van PAS bv op de PROVADA. We hebben veel activiteiten gepland op 11, 12 en 13 juni en kijken ernaar uit je te ontvangen bij stand 12-19. Let op: voor sommige activiteiten is het aantal plekken beperkt. Meld je aan via de buttons in deze nieuwsbrief om zeker te zijn van een plekje. Tot ziens op de grootste vastgoedbeurs van Nederland!

Mobilityhubs en drijvende steden!

Van 13:00 tot 14:00 uur vertellen Martijn Kooiman, Marc Moonen, Lisette Groen en Raymond de Vries over Mobilityhubs, essentieel voor duurzame stedelijke ontwikkeling. Samen met Kwirkey en de gemeente Rotterdam bespreken we de mobiliteitsstrategie voor Merwe-Vierhavens (M4H). Om 14:00 komen de studenten van FRESH langs om hun studiereis naar Seoul te bespreken! Van 15:00 tot 16:00 uur verkennen we als oplossing voor stijgende zeespiegels. Met Gijs de Haan (PosadMaxwan), Annius Hoornstra (ThePositiveLab), Arjan Hollemans en Martijn Kooiman bespreken we drijvend bouwen in de polder Rijnenburg.

Programma PROVADA dinsdag

BOBO-dag!

Woensdag 12 juni hebben we een prachtig programma tijdens de PROVADA. Jan van Boven en Astrid van Hooren van PAS bv zullen samen met BOBO’s Menno Molenaar van de gemeente Almere en Ton Vervoort van de gemeente Helmond een bobosessie houden over de samenwerking tussen trainee en traineegemeente. Na de lunch geeft Edwin Buitelaar een collegetour over een verrassend onderwerp. Aan het einde van de dag is er weer een netwerkborrel.

Programma PROVADA woensdag

Studentendag bij PAS bv!

Dag 3 van de PROVADA is zoals elk jaar de studentendag, ook bij onze stand! Op deze dag komen Villa’96, RECG, FOREAS en ARES langs om de sponsorcontracten voor het komende jaar te ondertekenen, en met ons te proosten. Naast dat we op deze dag al deze gasten ontvangen bij onze stand zijn wij ook aanwezig om met iedereen die dat wil in gesprek te gaan over planeconomie en gebiedsontwikkeling. De dag sluiten we af met een eindborrel, kom je ook onze speciaal ontwikkelde PAS bv gin proeven?

Studentendag PROVADA donderdag