Teamleider en Adviseur Gebiedsontwikkeling: Lambert Wiltink

Gedreven en Bevlogen Teamleider en Adviseur

Lambert is Teamleider en adviseur gebiedsontwikkeling bij PAS BV. Hij vervult deze functie sinds 2023. Daarvoor heeft hij ruim 12 jaar gewerkt bij Deloitte Real Estate. Lambert is gespecialiseerd in adviesopdrachten op het vlak van ruimtelijke-economische ontwikkeling, vastgoedtransacties en publiek-private samenwerkingen. Zijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit financiële, strategische en procesmatige advisering omtrent gebiedsontwikkeling en begeleiding van transacties.

Opleiding

Lambert heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en daar een bachelor Sociale Geografie en Planologie en een master Economic Geography behaald. Daarnaast heeft hij de opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht aan de Scobe Academy succesvol afgerond.

Werkzaamheden

Proces- en/of projectmanagement vormt in vele opdrachten een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Ook is hij goed op de hoogte van besluitvormingsprocessen en is hij bestuurlijk sensitief vanuit zijn vakgebied. Als (financieel) adviseur in de ruimtelijke ontwikkeling heeft hij ruime ervaring opgedaan met projecten waarbij meerdere (publieke en private) partijen en diverse belangen (zowel maatschappelijk als commercieel) een rol spelen. Lambert is gewend om in (multidisciplinaire) teams te opereren en kan goed samenwerken met collega’s, klanten en relevante stakeholders binnen opdrachten. In de omgang is hij mensgericht en stelt hij zich sociaal en als teamspeler op, maar indien benodigd handelt hij zakelijk en formeel.

Planeconoom & Adviseur Gebiedsontwikkeling Lambert Wiltink inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Lambert Wiltink

Home > Ons team > Lambert Wiltink