LEERGIERIGE EN NAUWKEURIGE ADVISEUR

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Michel Hilvers

Sinds september 2023 is Michel werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Hij is sociaal ingesteld en in zijn werk is hij nauwkeurig en leergierig. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal en mountainbiken, verder houdt hij ook van lekker eten en uitgebreid koken.

Opleiding

Michel heeft de studie Vastgoedkunde afgerond aan de Hanze Hogeschool Groningen. Tijdens deze studie heeft hij relevante kennis opgedaan op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Naast de afronding van deze bachelor is Michel een jaar bestuurder geweest bij een studentenvereniging met ongeveer 500 leden.
Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft hij de gemeente Assen geadviseerd in het voorkomen van een kostenverschil in het meerjarenonderhoudsplan.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Momenteel volgt Michel de traineeship van adviseur planeconomie & gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Gedurende het opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Michel voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Michel Hilvers

Home > Ons team > Michel Hilvers