Nieuws & blogs

Cluster Stadsontwikkeling Rotterdam

Cluster Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam heeft afgelopen maand een openbare aanbesteding gedaan voor de inzet van structurele planeconomische expertise. PAS bv is voor deze expertise geselecteerd en zal voor diverse grote projecten van de gemeente Rotterdam, zoals Katendrecht en Merwe-Vierhavens, mede de planeconomische inzet vervullen. Door een goede match tussen de gevraagde expertise van de gemeente Rotterdam en de twee aangeboden PAS-adviseurs heeft PAS bv de selectie gewonnen.

Stadsontwikkeling Rotterdam bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad. Zij start en begeleidt ruimtelijke en economische investeringen in Rotterdam. Daarbij is zij zowel publiek ontwikkelaar als kwaliteitsbewaker. Stadsontwikkeling geeft – samen met private en publieke partners – vorm aan de stad en houdt de stad in vorm.

Rotterdam haven

Rotterdam Katendrecht

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en de Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg, maar zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas, die als symbool staat voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen-mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘kendoe’ spirit.

Wij zijn trots om vanuit onze expertise mee te mogen werken binnen de mooie gebiedsontwikkelingsprojecten van de gemeente Rotterdam!

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Martijn Kooiman mko@pasbv.nl of Frans-Maarten den Breejen fbr@pasbv.nl