Kom je ook werken bij PAS bv?

Lees hier waarom je deze kans moet grijpen!

Kom werken bij het leukste Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Adviesbureau! Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar enthousiaste professionals die ons team komen versterken. PAS bv is een jong en dynamisch adviesbureau voor planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Gevestigd in Houten en in Groningen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen. Zowel bij grootschalige, als kleinschalige ontwikkelingen.

  • Een aandeel hebben in gebiedsontwikkeling bij toffe projecten door heel Nederland!
  • Werken voor een innovatief en toonaangevend bureau!
  • Een baan met doorgroei mogelijkheden!
  • Opleiding aan de PAS Academy, omdat je nooit bent uitgeleerd!

Vacature Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Houten/Groningen

Wij zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Planeconoom. Wij zoeken planeconomen met minimaal 4 jaar ervaring in de wereld van planeconomie en gebiedsontwikkeling. Heb jij interesse?

Vacature Traineeship Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Houten of Groningen

Wil jij jouw carrière een goede kickstart geven? Voor onze vestigingen in Houten en Groningen zoeken wij Junior Planeconomen. Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Vacature Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Help mee om het op te richten team van projectleiders verder uit te bouwen en vorm te geven. Zet je kennis en kunde in om samen met de collega’s van PAS bv klanten optimaal te bedienen en om junior collega’s op te leiden.

Vacature Afstudeerstage Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Ben jij student en zoek je een uitdagende en leerzame afstudeerstage? PAS bv staat altijd open voor afstudeerstagiaires. Na de zomer van 2021 hebben wij weer ruimte voor een afstudeerstagiair. De afstudeerperiode is voor circa 5 tot 6 maanden met kans op baangarantie. De afstudeerstage is helemaal gericht op je afstudeeronderzoek! Interesse?

Home > Over ons > Vacatures