Gebiedsontwikkeling, meer dan alleen rekenwerk!

Gebiedsontwikkeling is meer dan alleen rekenwerk. Het is een maatschappelijke opgave waarbij diverse factoren, beleidsvelden en ook bestuurslagen betrokken zijn. Het kan een schaakspel zijn, maar het is vooral een kans om gezamenlijk aan de toekomst en leefbaarheid van een gebied te werken. En zo mens en omgeving tot zijn recht laten komen.
PAS bv begrijpt dat en is al sinds 1993 een landelijk opererend adviesbureau gebiedsontwikkeling. Wij zijn een vooruitstrevend en dynamisch bureau met ervaren adviseurs die u bij ieder vraagstuk van dienst kunnen zijn. Zowel bij grootschalige als bij kleinschalige projecten.

Planeconomie en PAS bv getekend
  • Resultaat en financiële haalbaarheid staat centraal!
  • Creatieve, frisse kijk op gebiedsontwikkeling!
  • Van advies tot detachering, PAS bv staat voor je klaar!
  • Veel ervaring bij verschillende projecten!
0
Meer dan ... klanten
0
Meer dan ... Passers die voor je klaar staan!
0
Meer dan ... projecten

Kunnen we je helpen?

Sta je aan de vooravond van een project? Of ben je een project gestart en loop je tegen bepaalde vraagstukken op? Bij PAS bv helpen we je graag verder. Door onze jarenlange ervaring bieden wij een antwoord op elke vraag omtrent gebiedsontwikkeling, planeconomie of grondexploitatie’s.

Martijn over gemeente Sliedrecht

PAS bv vertelt Martijn Meeuwsen over gemeente Sliedrecht Mijn naam is Martijn Meeuwsen en ik ben in 2023 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Kort na mijn afstuderen kwam PASbv op mijn pad en daar ben ik sinds juni 2023 gestart aan het traineeship Planeconomie & Gebiedsontwikkeling om mijzelf verder te ontwikkelen…

Read more
Martijn Kooiman

Home > Over ons > Gebiedsontwikkeling met PAS bv