ADVISEUR ALAIN GROENEVELD

SOCIALE ADVISEUR ALAIN GROENEVELD

Alain Groeneveld is sinds mei 2022 in dienst getreden bij PAS bv als junior adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling. Dit komt voort uit de passie rondom het (her-)ontwikkelen van vastgoed en het bijbehorende financiële rekenplaatje. Daarnaast vind Alain het mooi dat hij op deze manier een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van een stad!

Opleiding

Tijdens zijn studie Bouwtechnische bedrijfskunde heeft Alain door middel van stages en een uitwisseling naar Denemarken al vroeg een breed beeld gekregen van de verschillende disciplines binnen de gebouwde omgeving. Gedurende deze periodes kreeg hij een steeds breder beeld van de bouwsector, vanaf de eerste ontwerpen tot aan de uitvoering. Na het afstuderen heeft Alain besloten dat hij meer verdieping zocht en heeft hij de master Architecture, Building & Planning behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hierbij heeft hij geleerd een meer kritische blik aan te nemen en zich verder ontwikkeld in de bèta vakken. Dit kwam allemaal samen in de thesis over de relatie tussen hoogbouw en woningwaardes waarbij met behulp van GIS een econometrisch model ontwikkeld kon worden.

Naast deze studies hebben ook stages en een werkstudentschap op calculatie- en ontwikkelafdelingen een bijdrage geleverd aan de kennis van Alain.

Alain is een sociaal vaardig en leergierig persoon en heeft een brede kennis dankzij zijn werkervaring en stages. Daarnaast staat hij altijd klaar om anderen te helpen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Alain inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Alain Groeneveld

Home > Ons team > Alain Groeneveld