Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling: Bart Wolters

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Bart Wolters

Sinds september 2021 is Bart Wolters werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling.

Bart is fervent triatleet die elk jaar een paar sportieve uitdagingen uitkiest. Hij haalt er veel plezier uit om deze doelen na te streven. Naast het sporten mag Bart graag lezen, koken en af en toe een potje schaken.

Bevlogen & vraaggericht

Ook in zijn werk is Bart bevlogen en bijt hij zich graag vast in het onderwerp. Met duursport is het belangrijk om constant te trainen, Bart laat dit in het werkleven ook zien door elke dag constant stapjes te maken om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Zijn brede achtergrondkennis, zorgt ervoor dat hij opdrachten vanuit verschillende invalshoeken benaderd. In combinatie met zijn vraaggerichte werkwijze, stelt hij de behoefte van de opdrachtgever centraal.

Opleiding

Voordat Bart bij PAS bv kwam werken heeft hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond. Door deze opleiding heeft Bart veel kennis op het gebied van vastgoedrekenen, gebiedsontwikkeling en omgevingsrecht.

Ook heeft Bart zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd bij een woningcorporatie. Hij heeft onderzocht hoe de bedrijfsvoering ten aanzien van verhuur aan studenten verbeterd kon worden. Doormiddel van een duidelijk advies en het creëren van inzicht in het studentenwoningbestand is er nu weer regie mogelijk.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv gaat hij een traineeship aan de PAS Academy volgen en zich ontwikkelen tot een volwaardig planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling. Tijdens dit traineeship gaat Bart werken bij opdrachtgevers waarin hij bijdraagt aan de financiële haalbaarheid en sturing van ruimtelijke ontwikkelingsplannen.

Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Bart Wolters inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Bart Wolters

Home > Ons team > Bart Wolters