ADVISEUR JONELL PIERIK

HARDWERKENDE ADVISEUR JONELL PIERIK

Jonell Pierik is sinds september 2022 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Jonell is een hardwerkend en sociaal vaardig persoon. Ze is sociaal en leergierig. Ze heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt goed in teamverband, maar kan ook individueel goed uit de voeten. Jonell is in haar vrije tijd regelmatig te vinden op het terras, voor het schilderdoek of op de bank met een goed boek.

Opleiding

Jonell heeft de bachelor Economie en Bedrijfseconomie gevolgd aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze bachelor gingen haar interesses vooral uit naar vakken als gedragseconomie en economische ontwikkeling. Na haar bachelor is ze overgestapt naar Planologie waarbij ze zich gespecialiseerd heeft in de richting van Planning, Land en Real Estate Development. Met haar scriptie: “Investment in Active Living environments, What is their impact ?” is ze afgestudeerd in 2022.

Werkervaring

Gedurende haar opleiding heeft Jonell al een aantal vakken gehad gericht op gebiedsontwikkeling. Tijdens haar stages heeft ze haar kennis verder verbreed over de omgevingswet en thema’s als flexwonen en Wonen&Zorg en de woningbouwontwikkeling. Jonell houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie en gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardig adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Jonell gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan zij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Jonell inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Jonell Pierik

Home > Ons team > Jonell Pierik