Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Wouter Berk

RESULTAATGERICHTE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Wouter BerkWouter Berk is sinds december 2021 onderdeel van PAS bv als traineeship junior adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling. Hij is een sociaal vaardig en resultaat gericht persoon met een brede algemene kennis, opgedaan door opleiding en eerdere werkervaring. Hij is een hardwerkende en gedreven persoon die serieus te werk gaat, maar ook zeker in is voor humor.

Opleiding

Wouter heeft de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens zijn opleiding gingen zijn interesses vooral uit naar gebiedsontwikkeling en financieel haalbaarheid van plannen. Hij heeft deze onderdelen toegepast bij een projectontwikkelaar en een vastgoedfinancier.

Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie

Bij PAS bv gaat Wouter het traineeship aan de PAS academy volgen en zich ontwikkelen tot een volwaardig Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling. Tijdens het traineeship gaat Wouter aan de slag bij verschillende opdrachtgevers waar hij mee zal helpen om de financiële haalbaarheid te toetsen en te bewaren. Dit in combinatie met één dag les van zowel interne als externe docenten op het kantoor van PAS bv. Meer weten over wat de traineeship precies inhoudt? Lees het hier… Traineeship Planeconomie.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Wouter Berk inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Wouter Berk